Specializari

_____________________________________________________________________________________________________________________________________DSC_0044 - Copy

Chirurgie orala – Cea mai frecventa manopera chirurgicala este extractia dentara, insa chirurgia orala poate insemna mai mult de atat –  rezectii apicale, chistectomii, odontectomii (extractia dintilor inclusi), chirurgie parodontala, chirurgie plastica osoasa si mucogingivala

DSC_0019

 Odontologie – Caria dentara este afectiunea cea mai des intalnita in cabinetul de medicina dentara. Tratamentul corect al acesteia previne complicatiile ulterioare care pot merge pana la durere sau distructii dentare masive cu necesitatea extractiei dintelui.

DSC_0014

Endodontie – Cand un dinte a suferit o distructie coronara sau o trauma in antecedente, tesutul lui pulpar (nervul si vasele sangvine pulpare) poate fi afectat. Tratamentul consta in indepartarea din camera pulpara si din canalul radicular, sub anestezie, a tesuturilor inflamate si infectate, urmate de prepararea, dezinfectia si obturarea canalului.

DSC_0011

Protetica dentara – Lucrarile  protetice fixe si mobile redau functionalitatea sistemului dento-maxilar din toate punctele de vedere (masticatie, fonatie, deglutitie, estetica), in scopul imbunatatirii calitatii vietii si reducerii inconvenientelor datorate alterarii structurii dentare.

DSC_0052

Profilaxie dentara –Controlul periodic la 6 luni sau mai frecvent, la recomandarea medicului, este esential pentru pastrarea sanatatii orale si prevenirea aparitiei complicatiilor dentare si parodontale. Detartrajul, periajul profesional, fluorizarile periodice- sunt manopere simple, dar cu impact important asupra viitorului dintilor.

images

Pedodontie – inseamna tratamentul dintilor temporari si al dintilor definitivi tineri. Acesta are ca scop obtinerea unei dentitii permanente sanatoase si mentinerea sanatatii acesteia pentru o perioada lunga de timp.

 

 

 

 

 

 


Contact

Logiana Dent

Cabinet de medicina dentara
Brasov, Str 8 Martie nr 29
Telefon 0746128879