Despre noi

Sunteti pe pagina Cabinetului de medicina dentara Logiana Dent  din Brasov si va multumim ca ati ales sa va informati despre gama noastra de servicii. Suntem incantati sa va invitam in spatiul nostru pe care l-am realizat cu gandul la dvs, pacientul care are nevoie de servicii de calitate si de medici de incredere.

2015-10-25_22.45.10

Dr Citiriga Ileana

Medic specialist chirurgie dento-alveolara

 

 

 

 

 

 

Logiana Dent – Cabinet de medicina dentara, trateaza cu seriozitate si responsabilitate orice tip de afectiune dentara. Investim in mod continuu in traininguri, supraspecializari si in tehnologii noi si de calitate pentru a fi mereu in pas cu tendintele mondiale in materie de medicina dentara.

Suntem un cabinet care a inteles ca cea mai buna recomandare o constituie insusi actul medical, cu tot ce presupune el, de la plan de tratament, la supraveghere post tratament. Facem tot posibilul ca acest act medical sa fie cat mai documentat si aproape de nevoile dvs.

Va asteptam cu drag in cabinetul nostru!

________________________________________________________________________________________________________________________________

Specializari:
Chirurgie orala
Odontologie
Endodontie
Protetica dentara
Profilaxie dentara
Pedodontie
Radiologie retroalveolara


Contact

Logiana Dent

Cabinet de medicina dentara
Brasov, Str 8 Martie nr 29
Telefon 0746128879